Fa'afeiloa'i lelei faiaoga o le Ofisa o A'oa'oga a Humen ma fa'auluuluga o A'oga Tulagalua ma A'oga Maualuga a Humen e asiasi i masini a'oa'oga a Siboasi.

O Iulai 9th, Taitaifono Wan Houquan oSiboasi Taaloga aʻoaʻoga masiniManufacturer , o taitai sinia o le kamupani e taliaina ma le mafanafana Mr. Peng Ruiguang, Mr. Zhong Shouxiang, le puleaoga o Humen Nu. 3 Middle School, ma le puleaoga o le Numera 5 Middle School Wang Xuewen.Na asia Siboasi e le Puleaoga Chen Weixiong o le Aoga Tulaga Lua, le Puleaoga Wu Wei o le Aoga Tulagalua a Taiping, le Puleaoga o Zhong Shiliang o le Aoga Tulagalua a Weiyuan, ma le Puleaoga o Lu Jinsheng o le Aoga Tulagalua a Baisha.

oloa a'oa'oga ta'aloga siboasi

Na lipotia ma le naunautai e Siboasi le talafaasolopito o atinae a le kamupani ma vaega o pisinisi i taitai.O le aumalaga sa i ai le naunau tele i le talosaga oMeafaigaluega ta'aloga polo Siboasii a'oa'oga fa'aletino ma sa iai felafolafoaiga loloto ma le Ta'ita'ifono Wan Houquan..O le talitonuga maumaututu o le aumalaga, o le a iai se sao taua o mea tau taaloga atamai i aoaoga faaletino i le lumanai.O tekonolosi fou ma le poto masani fou o le a fa'aleagaina ai le fa'ata'ita'iga fa'aa'oa'oga fa'aletino, fa'atupuina se faiga fou o a'oa'oga fa'aletino, ma fa'alauiloa le fa'aleleia ma le toe fuata'iga o a'oa'oga fa'aletino.E aumaia e tamaiti aʻoga ni poto masani fou, maualuga maualuga ma sili atu aʻoaʻoga.

masini polo fana otometi

Siboasi otometi fana fana polo masini

I le avea ai ma taʻutaʻua taʻutaʻua o masini taʻaloga atamai i le lalolagi, o Siboasi o loʻo faʻatusalia le tekonolosi ma le gaosiga o metotia o mea tau taʻaloga atamai, e taʻitaʻia ai le saoasaoa o suiga ma le faʻaleleia o le gaosiga o mea tau taʻaloga atamai, ma o le a matua faʻalauteleina le atinaʻeina malosi o taʻaloga a le lotoa.

I le taimi lava e tasi, na valaʻauina e le taʻitaʻifono o Siboasi Wanhouquan taʻitaʻi uma e asiasi ma faʻataʻitaʻia le tele o taʻaloga taʻaloga atamai i Doha Paradise.Ua toe faailoa foi e le ofisa o aoga ma taitai o aoga tulagalua ma aoga maualuluga lo latou talisapaia loloto o meafaigaluega tau taaloga atamai a Siboasi ma sa tulimatai atu i ai.E mafai ona faʻamalosia le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i le va o le ofisa o aʻoga, le aʻoga ma le kamupani, ma tuʻufaʻatasia sao lelei i le faʻaleleia o le atinaʻeina o aʻoaʻoga faaletino.

masini a'oa'oga soka

Siboasi masini aʻoaʻoga soka

masini fana polo volipolo

Siboasi volipolo masini fana

masini polo tenisi fana otometi

Siboasi otometi fana tenisi polo masini

Tulaga lelei o mea tau ta'aloga atamai e fesoasoani i a'oa'oga

1. O meafaigaluega atamai ma fa'asaienisi na fesoasoani i le a'oa'o atu ma le maualuga maualuga.O meafaigaluega fa'atekonolosi fa'aa'oa'oga e fa'atuputeleina le taimi ta'alo lelei a tamaiti a'oga e sili atu i le 10 taimi.

2. Fa'asa'oloto le taua o faiaoga o a'oa'oga fa'aletino ma toe fo'i atu i o latou tiute o ni faia'oga fa'aletino.E le gata i le fa'aleleia atili o le lelei o le a'oa'o atu o le faiaoga, o mea fa'akomepiuta e tu'uina atu ai polo e mafai ai ona fa'atino atili le taua o le faiaoga i le ta'ita'iga, fa'asa'oga, ma fa'atonuga ma galuega.

3. O meafaigaluega atamai e fa'amamago ai ta'aloga i le fiafia.O oloa faatekonolosi atamai e mafai ona faateleina ai le fiafia o tamaiti aoga i taaloga ma faateleina ai le fiafia i aoaoga.

4. Fa'atonu a'oa'oga.E maua e tamaiti uma se poto masani fa'afaiaoga atoatoa, se fuafuaga fa'aa'oa'oga tu'ufa'atasi, ma se meafaigaluega fa'afaiaoga tu'ufa'atasi

fa'atau masini polo a'oa'oga

Fa'amolemole fa'afeso'ota'i lalo mo le fa'ataumasini polo siboasi:

 

 


Taimi meli: Oke-14-2021
Saini loa