E te fia iloa atili e uiga i masini a'oa'oga polo tenisi?

O e mafaufau talu ai nei e fa'atau se masini a'oa'oga polo tenisi?O le a le tele o lou iloa e uiga i ai?Fiafia e ta'u atu ia te oe ua e sau i le nofoaga sa'o, fa'aali atili ia te oe e fa'apea:

t1600 masini polo tenisi

Muamua: Le galuega a lemasini polo tenisi

1. E mafai ona e setiina ma suia saosaoa eseese, alaleo, faatonuga, togi pa'u, ma vili mo a'oa'oga tu'ufa'atasi.

2. E mafai ona taofi le taʻavale mamao e faʻasaoina le mana pe a pikiina le polo, ma e mafai ona tuʻu le mamao mamao i totonu o le taga i le taimi o toleniga.

3. Fausia i totonu o le mamanu o le faʻatonuga o le masini polo, e faigata ona faʻamasinoina le faʻalauiloaina o le masini i le taimi o aʻoaʻoga, ma e atagia ai foi le robotization.

4. Le tulaga fa'alauiloa ole masini polo: fa'amautu ile afa fa'amasinoga po'o le fa'amasinoga atoa.

Lua: A'oa'oga masini tenisi

Fa'ata'ita'iga sa'o: kiki mata'imau, ata togi, se'i umi, voli, pa'i i le eleele, fo'i i luma ma tua, toe fo'i laina tolu laina i luga ma lalo, kiki saoloto atoa o le malae, ma isi.

faatau s3015 masini polo tenisi

Tolu: O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le masini aʻoaʻoga tenisi

O masini polo tenisi masani i luga o le maketi e mafai ona vaevaeina i vaega nei:

1. Masini polo e lua-uila: O le masini polo e faʻaaogaina ai uili e tautua ai le polo.E pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo, o le avanoa i le va o uili e lua o loʻo taamilo i le saoasaoa maualuga ma i itu faʻafeagai e laʻititi laʻititi nai lo le lautele o le polo.A ta'avale le polo mai le nofoa fa'ase'e i totonu o uili e lua, o le fete'ena'i i le va o le uili ma le polo o le a Taamilo vave le polo.

2. Masini polo tenisi feaveaʻi: E aofia ai se masini e teu ai polo, se masini sini, se masini ejection, se faʻavaa ma se taʻavale faʻatonutonu, ma o loʻo pulea e se masini microcomputer tasi.O lona ta'iala galue o le fa'aogaina lea o le puna eletise e fa'apipi'i ai le puna, ma fa'asa'oloto le tautotogo pe a fa'atumauina e le tautotogo lava le malosi.E maua e le polo tenisi se malosi muamua i se tulaga patino i lalo o le gaioiga o le malosi o le tautotogo, ona faʻaosoina lea o le polo.O le faʻaogaina o le masini polo feaveaʻi e masani lava ona faʻavae i luga o le avanoa e mafai ai e le tautotogo ona teuina le malosi sili atu.

3. Pneumatic polo masini: faʻaaogaina le mamafa o le ea na gaosia e le compressor ea, o loʻo teuina i totonu o le kesi aoina faʻagogo.Pe a pa'u le polo i totonu o le paipa polo, o le ea o loʻo i totonu o le paʻu e tuʻu ese ma le polo i lalo o le mamafa o le ea.

4. Catapult polo machine: fa'aoga le malosi fa'alava o le ie uamea e fana ai le polo.Ina ua uma ona iloilo a matou mea o loʻo i ai mo afi afi, na matou filifili e faʻaaogaina se auala e lua-uila.

taugofieTenisi polo masini S4015

 


Taimi meli: Apr-01-2021
Saini loa