Masini a'oa'oga tenisi sili ona fa'atau

I aso nei, o le tele ma le tele o tagata e fiafia e taʻalo tenisi, e pei o le taʻalo tenisi e mafai ona faʻaleleia le toto ma faʻaleleia lau metabolism.O le faʻateleina o le okesene manaʻomia i le taimi o faʻamalositino e mafai foi ona faʻaosofia ai le manava ma faʻaleleia le gaioiga o le cardiopulmonary. maso ma fa'aolaina le tuputupu a'e ma le tuputupu a'e o ponaivi .

Masini polo tenisi taugofie

E uiga i le tenisi, na fanauina i Farani, na fanau i Egelani, ma oʻo i lona tumutumu i le Iunaite Setete.Na muamua afua mai i Farani i le 12th ma le 13th seneturi.I le ulua'i Ta'aloga Olimipeka fa'aonaponei na faia i Atenai i le 1896, na lisiina ai ta'aloga a ali'i ta'ito'atasi ma ta'ilua tenisi o ni tauvaga aloa'ia.Mulimuli ane, ona o le feeseeseaiga i le va o le Komiti o le Olimipeka Faavaomalo ma le International Tennis Federation i luga o le mataupu o "tagata taaalo amateur", ua faaauau pea ona taaalo.Ua fa'aleaogaina le ta'aloga tenisi ta'i fitu a le Olimipeka.E le'i lisiina le tenisi o se ta'aloga Olimipeka seia o'o i le 1984 Los Angeles Olympics.I le Olimipeka a Seoul i le 1988, na toe lisiina ai le tenisi o se taʻaloga aloaʻia.

O le faalapotopotoga sili ona sinia i le tenisi o le International Tennis Federation, lea na faavaeina i Pale, Farani i le 1913. O le faalapotopotoga maualuga i Saina o leAsosi Tenisi a Saina.Na faavaeina i Beijing i le 1953.

masini polo tenisi siboasi

Ina ia fesoasoani i tagata mo a latou taʻaloga tenisi ma aʻoaʻoga, o loʻo i ai masini sili:masini a'oa'oga polo tenisiatiina ae i le maketi tenisi.I le lalolagimasini tenisimaketi, e tele ituaiga lauiloa mo tagata e filifili, e pei omasini fana tenisi siboasi, ulamasini fana polo tenisi, afi vilivilimasini polo fafaga tenisima isi ituaiga fou, o nei ituaiga e tolu ua lauiloa e tagata mo se taimi ua leva, o le tele o tagata faʻatau e faʻatusatusa nei ituaiga e tolu pe a mafaufau efa'atau le masini fafaga polo tenisi.

O lea ua fautuaina apito sili ona faatau atu masini fana polo tenisifa'atusa:siboasi S4015 masini fana tenisi :

Fa'ata'ita'iga: Siboasi S4015 masini polo tenisi Tele masini: 57*41*82 cm
Fa'aoso Totonu: Tusa'o & Fa'asaga Poloka: E fetaui mo atunuu eseese
Saosaoa: 20-140 km/h Malosiaga: AC110-240V / DC 12V
Fa'atele: 1.8-7S/polo mamafa ole masini: 28.5 kilokalama
Malosiaga polo: 160 pcs Fua fa'amau: 70*53*66 cm
ma'a: E tusa ma le 5 itula Fa'aputuina o le mamafa o le mamafa 36 kilokalama

su'e Tenisi otometi shootingtenis fana polo masini

S4015fana tenisifaʻataʻitaʻiga o loʻo iai le atamai mamao, vaʻai i le vitio pe faʻapefea ona faʻaogaina i lalo: faigofie tele ona faʻaogaina pe a faʻaaoga


afifiina saogalemu tele mo le felauaiga i maketi o le lalolagi:

masini polo siboasi

Fa'aaliga lelei mai tagata fa'atau:

manatu o masini tenisi4015 masini tenisi USA


Taimi meli: Mati-12-2022
Saini loa